AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt taştığını görmek

Kahve falında süt taştığını görmek

Kahve falında süt taştığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işaret eder.

Kahve falında süt taştığını gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Kahve falında sütün taştığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işarettir.

Kahve falında sütünün taştığını görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sütün taşmasını görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt taşırmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında süt taşırmak görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşmış süt görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, karlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt taştığını görmek kazancının günden güne azalacağına, eğer işsizse iş bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir