AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine delalettir.

Kahve falında inek sütü pişirmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt pişirmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ateşte süt pişirmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, rahatsızlık vereceğine işarettir.

Kahve falında ocakta süt pişirmek fırsatların elden kaçırılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak süt pişirmek dertlerin başlayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tencerede süt pişirmek onlarla ayrı düşeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sütü pişirmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir