AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlık yer görmek

Kahve falında taşlık yer görmek

Kahve falında taşlık yer görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, kısmetlerinin de kapanacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında taşlık yer gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında bir yere taş atmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yere taş döşemek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan taşlanan yeri görmek gelirinin sürekli olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlık yer görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında taşınıp eşya yerleştirmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek kazancının günden güne artacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş kadayıf görmek ticaret ehli kişi olacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir