AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlık yemek

Kahve falında taşlık yemek

Kahve falında taşlık yemek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, mallarının eksileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, o işi canlandıracağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında taşlık yemek gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında taş yemek görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yemekte taş görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında taş yemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yemeği taşırmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşan yemek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeğin içinde taş görmek düşmanlarını bile affedeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında taş toprak yemek yeni yatırımlar yapacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşan yemek görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir