AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşan yemek

Kahve falında taşan yemek

Kahve falında taşan yemek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rahat bir döneme girileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında taşan yemek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında yemek taştığını görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çevre değiştireceğine inanılır.

Kahve falında yemeğin içinde taş görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş toprak yemek aradaki buzların eritileceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencereden taşan yemek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeği taşırmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş yemek görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet eder.

Kahve falında taş yemek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çakıl taşı yemek büyük sıkıntılar içine gireceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir