AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş toprak yemek

Kahve falında taş toprak yemek

Kahve falında taş toprak yemek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş toprak yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında taş toprak yemek kırılan kalplerin tamir edileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Kahve falında taş toprak süpürmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak taş görmek engel teşkil edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan taş ayıklamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş ve toprak görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında toprak ve taş görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir