AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeği taşırmak

Kahve falında yemeği taşırmak

Kahve falında yemeği taşırmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yemeği taşırmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında kafasına taş yemek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında taşan yemek görmek rakipsiz hale geleceğine, üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında taş toprak yemek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında taş kadayıf yemek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek taştığını görmek hayalkırıklığı duyacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yemekte taş görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğin içinde taş görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında taş yemek görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir