AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yemek görmek

Kahve falında taş yemek görmek

Kahve falında taş yemek görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş yemek gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında yemek taşırmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına inanılır.

Kahve falında yemeği taşırmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına inanılır.

Kahve falında yemeğin içinde taş görmek kariyer sahibi olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Kahve falında taş yemek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş toprak yemek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş yemek görmek aniden evlilik kararı alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yemekte taş görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlık yemek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir