AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncaktan düşmek

Kahve falında salıncaktan düşmek

Kahve falında salıncaktan düşmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, mutluluk bulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salıncaktan düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Kahve falında salıncaktan düşmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında salıncaktan inmek barış için adım atacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında salıncak sallamak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salıncakta hızlı sallanmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evde salıncak görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dönen salıncak görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta salıncak görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir