AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık salıncak görmek

Kahve falında kırık salıncak görmek

Kahve falında kırık salıncak görmek tatsızlıkların yaşanacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında kırık salıncak gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Kahve falında kırık salıncak görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında evde salıncak görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında salıncakta sallanmak belalı kimselerle karşılaşacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi salıncak görmek hile ile mal elde edeceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil salıncak görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, şansın yüze güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salıncakta sallandığını görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalettir.

Kahve falında salıncakla uçmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında salıncakta hızlı sallanmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir