AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yolda koşmak

Kahve falında bir yolda koşmak

Kahve falında bir yolda koşmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, dinine bağlı kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yolda koşmak gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında toprak yolda koşmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında asfalt yolda koşmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık bir yolda koşmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında boş yolda koşmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece yolda koşmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının iki kat artacağına inanılır.

Kahve falında yolda koşmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yolda koşmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında patika yolda koşmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir