AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında taşlı topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında taşlı topuklu ayakkabı görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında taşlı topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisi , iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda atılımlar yapmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Kahve falında taşlı topuklu ayakkabı görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuk taşı görmek işlerin sürekli artacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuklu ayakkabı bakmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir