AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kolaylık elde edeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında adamların saldırısına uğramak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından saldırıya uğramak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından saldırıya uğramak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından saldırıya uğramak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Kahve falında bi erkek tarafından saldırıya uğramak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından saldırıya uğramak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir