AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı kolye gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı altın kolye görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil taş kolye görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında tek taş kolye görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kişinin yaşamının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek imkânsızı başaracağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli taşlı kolye görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir