AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı ayna görmek

Kahve falında taşlı ayna görmek

Kahve falında taşlı ayna görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı ayna gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında taşlı ayna görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada kendini genç görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, içsel güvensizliklerinize tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini yaşlanmış görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna saklamak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerde ayna görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlayan ayna görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada göz görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir ayna görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir