AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşların düştüğünü görmek

Kahve falında taşların düştüğünü görmek

Kahve falında taşların düştüğünü görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında taşların düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Kahve falında alyansın taşının düştüğünü görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş düştüğünü görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüğün taşının düştüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işarettir.

Kahve falında taşların düştüğünü görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğün taşlarının düştüğünü görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün taşını düşürmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir