AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğün taşının düştüğünü görmek

Kahve falında yüzüğün taşının düştüğünü görmek

Kahve falında yüzüğün taşının düştüğünü görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğün taşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Kahve falında yüzüğün taşlarının düştüğünü görmek yakın akrabadan gelecek habere, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşları düşmüş yüzük görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüğün taşının düştüğünü görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak sorunların aşılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük taşını düşürmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğün taşını düşmüş görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşının düştüğünü görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir