AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş düştüğünü görmek

Kahve falında taş düştüğünü görmek

Kahve falında taş düştüğünü görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında taş düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, yeni duygular tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşlarının düştüğünü görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşların düştüğünü görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün taşlarının düştüğünü görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün taşını düşürmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ekmeğinin azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir