AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamları dövmek

Kahve falında adamları dövmek

Kahve falında adamları dövmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında adamları dövmek gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında sarhoş adam dövmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla adam dövmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalettir.

Kahve falında bir adam dövmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kemerle adam dövmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam dövmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam dövdürmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında adam dövmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek adam dövmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir