AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekil görmek

Kahve falında şekil görmek

Kahve falında şekil görmek her konuda şansın yaver gideceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi anlamda feraha ermeye alamet etmektedir.

Kahve falında şekil gördüyseniz:

  • Cesaretli yaklaşımlar, alışılmadık yöntemlerle başkalarının iş ya da planlarına dahil olmanız kendi planlarınızda da değişiklik anlamına gelebilir.

Kahve falında çamura şekil vermek malından ve parasından kaybedeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Kahve falında hamur şekillendirmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saça şekil vermek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı bir şekilde koşmak kötülerin uzaklaştırılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde şekiller görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında saçlara şekil vermek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında demire şekil vermek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında suya şekil vermek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir