AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yapıştırmak

Kahve falında taş yapıştırmak

Kahve falında taş yapıştırmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında taş yapıştırmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında taş yapıştırmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taştan yapılmış ev görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında taş yapı görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına büyü yapıldığını görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmıs ev görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve yapıldığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında kendinize büyü yapıldığını görmek kız çocuğunun olacağına, işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, her şeyin gönlünce olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir