AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan yapılmış ev görmek

Kahve falında taştan yapılmış ev görmek

Kahve falında taştan yapılmış ev görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunların aşılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taştan yapılmış ev gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında taştan yapılmış ev görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş yapıştırmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş yapı görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında eve büyü yapıldığını görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan yapılmış ev görmek onu cesaretlendireceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni badana yapılmış ev görmek kimseye minnet etmeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev yapıp yıkmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni yapılmış boş ev görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir