AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yapı görmek

Kahve falında taş yapı görmek

Kahve falında taş yapı görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş yapı gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında taştan yapılmış ev görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında taş yapı görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında taş yapıştırmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında yol çalışması yapıldığını görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni yapılmış diş görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakı yapıştırmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında banyo yapıp çıktığını görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında turşu yapıldığını görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, şansın kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir