AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinize büyü yapıldığını görmek

Kahve falında kendinize büyü yapıldığını görmek

Kahve falında kendinize büyü yapıldığını görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulur.

Kahve falında kendinize büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Kahve falında birine büyü yapıldığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara büyü yapıldığını görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, sorunların ardı ardına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek malını ve parasını sağlama alacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyü yapıldığını anlamak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına işaret eder.

Kahve falında kendine büyü yapıldığını öğrenmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyü yapıldığını duymak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine büyü yapıldığını görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işarettir.

Kahve falında büyü yapılmış birini görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir