AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve hortum görmek

Kahve falında yağmur ve hortum görmek

Kahve falında yağmur ve hortum görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında yağmur ve hortum gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Kahve falında yağmur ve hortum görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, hayır dualarına nail olacağına inanılır.

Kahve falında hortum oluştuğunu görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla çamaşır yıkamak maddi anlamda feraha ermeye, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde hortum oluştuğunu görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dönen hortum görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ateşten hortum görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla birini yıkamak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı hortum görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir