AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı kum görmek

Kahve falında taşlı kum görmek

Kahve falında taşlı kum görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı kum gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında taş ve kum görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kum ve taş görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kum taş görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı kum görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taş kum görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kötü günlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kum yılanı görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum üzerinde koşmak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir