AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kırmak

Kahve falında taş kırmak

Kahve falında taş kırmak yeni bir yol çizileceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında taş kırmak gördüyseniz:

  • Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında balyozla taş kırmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında taş atıp cam kırmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşı kırmak içinin rahatlayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşı kırmak bundan hayır göreceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş kırmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında pot kırmak borçlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dal kırmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında oklava kırmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir