AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrı kesici vermek

Kahve falında ağrı kesici vermek

Kahve falında ağrı kesici vermek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ağrı kesici vermek gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ağrı kesici almak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağrı kesici görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağrı kesici içtiğini görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağrı kesici vermek şifa edineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında adet ağrısı çekmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağrısız diş çektirmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında kol ağrısı çekmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında diş ağrısı çeken birini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir