Kahve falında taş kaynatmak

Kahve falında taş kaynatmak doğru olanı seçeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işarettir.

Kahve falında taş kaynatmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş kaynatmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında toprak kayması görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nar kaynatmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kayması görmek birçok dertle muhatap olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek süt kaynatmak aile hayatına adım atılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun kaynamasını görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir