AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kaya görmek

Kahve falında taş kaya görmek

Kahve falında taş kaya görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, üzerinde kafa yoracağına işarettir.

Kahve falında taş kaya gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında taşlık kayalık görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında taş ve kaya görmek yeni şeyler deneneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaya taş görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kayalık taş görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş kaya görmek özlem gidereceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet eder.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak arkadaştan görülecek faydaya, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında su ve kaya görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir