AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş düşmesi görmek

Kahve falında taş düşmesi görmek

Kahve falında taş düşmesi görmek övgü dolu sözler duyacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ayrılanların birleşeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş düşmesi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında mezar taşının düştüğünü görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğün taşını düşmüş görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek eline para geçeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında taş düştüğünü görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret eder.

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir