AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işarettir.

Kahve falında hurma çekirdeği ekmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında hurma çekirdeği yutmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurma çekirdeği görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında çekirdeksiz hurma yemek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir