AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarladan yeşillik toplamak

Kahve falında tarladan yeşillik toplamak

Kahve falında tarladan yeşillik toplamak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, dertlerinden arınacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tarladan yeşillik toplamak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Kahve falında tarladan yeşillik toplamak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Kahve falında tarladan yeşil biber toplamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada yemlik toplamak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada ot toplamak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada tütün toplamak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir