AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada su çıktığını görmek

Kahve falında tarlada su çıktığını görmek

Kahve falında tarlada su çıktığını görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, güç alacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada su çıktığını gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında tarlada su çıktığını görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu tarla görmek aydınlığa çıkılacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarla ve su görmek dertlerin ortadan kalkacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında tarlaya su vermek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulanan tarla görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada akan su görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sulanmış tarla görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük problemler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir