AnaSayfa / Genel / Kahve falında bostandan sebze toplamak

Kahve falında bostandan sebze toplamak

Kahve falında bostandan sebze toplamak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında bostandan sebze toplamak gördüyseniz:

  • Kıskançlığa veya inatlaşmaya bağlı uyumsuzluklar ya da anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında bostandan sebze toplamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bostan toplamak yaptığı işlerin günbegün artacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bostanda biber toplamak çok iyi yerlere geleceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bostan kazmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik bostan görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında bostana girmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz bostanı görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bostan bellemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir