AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada mercimek görmek

Kahve falında tarlada mercimek görmek

Kahve falında tarlada mercimek görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, ayrılık yaşanacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada mercimek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Kahve falında tarlaya mercimek ekmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında mercimek tarlası görmek kendisiyle de gururlanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada mercimek görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası yapmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, korkularının yok olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba içmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında mercimek çorba yapmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında mercimekli çorba görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir