AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada kaybolmak

Kahve falında tarlada kaybolmak

Kahve falında tarlada kaybolmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, herkesin önünde olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında tarlada kaybolmak gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında tarlada kaybolmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yolculukta kaybolmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın kaybolduğunu görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında ıssız yolda kaybolmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kaybolduğunu görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir