AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yolda kaybolmak

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak gelirinin giderinden fazla olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık sokakta kaybolmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kaybolduğunu görmek yoksulluğa, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta kaybolmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, anne duasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık ormanda kaybolmak başarının garantileneceğine, onu yalnız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında ıssız yolda kaybolmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, hastalıkların uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında yolda yürürken kaybolmak türlü musibetlere uğrayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir