AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek

Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek

Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerin düzene gireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Kahve falında çantasının kaybolduğunu görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çantamın kaybolduğunu görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantanın kaybolduğunu görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta kaybolmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantası kaybolmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, mutlu bir evliliğe delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir