AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada karpuz görmek

Kahve falında tarlada karpuz görmek

Kahve falında tarlada karpuz görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işlerine dört elle sarılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada karpuz gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada karpuz görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında karpuz tarlasında olduğunu görmek borçlarının biteceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz tarlası görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine yorulur.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında karpuz tarlası sulamak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına inanılır.

Kahve falında tarla karpuz görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulur.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir