AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek koparmak

Kahve falında çilek koparmak

Kahve falında çilek koparmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, nimet ve berekete ereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çilek koparmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dağ çilek görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında çilek ve vişne görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve çilek görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çilek erik görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çilekli pasta yapmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çilek görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek ikram etmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta çilek görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir