AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla sürmek

Kahve falında tarla sürmek

Kahve falında tarla sürmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Kahve falında tarla sürmek gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında öküzlerle tarla sürmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında atla tarla sürmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında öküzle tarla sürmek işveren pozisyonuna geleceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına işarettir.

Kahve falında traktörle tarla sürmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarla sürmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada araba sürmek zenginliğe, sorunlarını bu sayede bitireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada traktör görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, seyahatlere katılacağına delalettir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir