AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla tarla sürmek

Kahve falında atla tarla sürmek

Kahve falında atla tarla sürmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atla tarla sürmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında atla tarla sürmek kendisini ona adayacağına, prestij kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzlerle tarla sürmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında tarla sürmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktörle tarla sürmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada araba sürmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında öküzle tarla sürmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, tüm isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada at görmek geçiminin güçleşeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında at arabasi sürmek alım gücünü yitireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir