AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada traktör görmek

Kahve falında tarlada traktör görmek

Kahve falında tarlada traktör görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada traktör gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında tarlada traktör görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle tarla sürmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında traktörden düşmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işaret eder.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı traktöre binmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Kahve falında traktör ve römork görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında traktöre görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında traktör motor görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir