AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla sınırı görmek

Kahve falında tarla sınırı görmek

Kahve falında tarla sınırı görmek bereketli işler yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tarla sınırı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında tarla sınırı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınır kapısı görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında sınır kapısından geçmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınırdan geçmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında devlet sınırı görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Kahve falında sınırı geçmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınır çizmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ülke sınırı görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir