AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı erkek öpmek

Kahve falında yakışıklı erkek öpmek

Kahve falında yakışıklı erkek öpmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Kahve falında yakışıklı erkek öpmek gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında yakışıklı bir erkeği öpmek ağzının tadının bozulacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yakışıklı erkek öpmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı erkeği öpmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında yakışıklı birini öpmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle konuşmak övgü dolu sözler duyacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek biraz olsun hafifleyeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir