AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın sevgiliyi görmek

Kahve falında tanımadığın sevgiliyi görmek

Kahve falında tanımadığın sevgiliyi görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın sevgiliyi gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığınız biriyle sevgili olmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birini sevgilin olarak görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, durulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle sevgili olmak hem hayatının kurtulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi tanımamak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir sevgili görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir