AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi tanımamak

Kahve falında sevgiliyi tanımamak

Kahve falında sevgiliyi tanımamak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, geniş geniş yaşayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi tanımamak gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olmak işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla sevgili olmak parasız ve işsiz kalacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın sevgiliyi görmek rakiplerini yeneceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle sevgili olmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi tanımamak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir