AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir sevgili görmek

Kahve falında tanımadığın bir sevgili görmek

Kahve falında tanımadığın bir sevgili görmek yaşama dört elle sarılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir sevgili gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı sevgili görmek bunu şeref sayacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak onlarla ayrı düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi tanımamak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın sevgili görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir