AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığınız biriyle sevgili olmak

Kahve falında tanımadığınız biriyle sevgili olmak

Kahve falında tanımadığınız biriyle sevgili olmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kendi işini açacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığınız biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın sevgili görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı sevgili görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığım biriyle sevgili olmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kızla sevgili olmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birini sevgili olarak görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir